06 13 83 4001
jeroen@rijschoolskill.nl

Waarom rijschool Skill

Kiezen voor Skill

 • Altijd eerst een (gratis) proefles*
 • Een rijles duurt altijd 60 minuten, geen 50 minuten
 • Eén vaste instructeur en auto
 • Samen toewerken naar je examen
 • Je vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden op een instructiekaart
 • Meld jij een nieuwe leerling aan, dan krijg jij één gratis rijles cadeau
 • Slagingspercentage van 70% (eerste examen)

De rijschool voor Dordrecht en omgeving

Woon je in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht dan ben je bij autorijschool Skill aan het juiste adres! Skill is gelegen in Dordrecht, maar woon jij in de omgeving van Dordrecht dan kun je ook lessen bij Skill. Leerlingen uit Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht zijn van harte welkom bij de autorijschool.

Wij geven rijles in de volgende plaatsen en gemeenten

 • Rijles in Dordrecht
 • Rijles in Zwijndrecht
 • Rijles in Papendrecht
 • Rijles in Sliedrecht
 • Rijles in Hendrik-Ido-Ambacht

Rijles altijd 60 minuten en geen 50 minuten

Een rijles duurt 60 minuten bij rijschool Skill. Dit is een belangrijk gegeven omdat veel andere rijscholen een lesuur aanhouden van 50 minuten. In deze 60 minuten wordt maximale aandacht gegeven aan de leerling om iedere les een optimaal resultaat te bewerkstelligen.

Eén vaste instructeur

Bij Skill rij je met een vaste instructeur in een nieuwe SEAT Leon. Je hebt hierdoor niet de onzekerheid dat je steeds met iemand anders in de auto zit. Doordat je een vaste instructeur hebt kent hij jouw sterke en met name je zwakke punten. Het verbeteren van je zwakke punten staat centraal zodat je sneller wordt klaargestoomd voor het rijexamen.

Instructeur is WRM gecertificeerd

Rijinstructeur is WRM gecertificeerd. Dit betekent dat alle benodigde papieren zijn behaald om rijles te mogen geven op een verantwoorde manier. De kennis is dus in huis omtrent alle verkeersregels. In een comfortabele sfeer rijlessen in Dordrecht en omgeving en zo samen met jou toe te werken naar het examen.

De vorderingen worden goed bijgehouden

Op een instructiekaart worden jouw vordering en verbeterpunten bijgehouden. Elke rijles nemen we je vorderingen door en noteren we de zaken die nog verbeterd kunnen worden. Zo kunnen we stapsgewijs bijhouden waar we aan moeten werken zodat je op het examen niet voor verrassingen komt te staan en je slagingskans fors wordt verhoogd.

Altijd een goede examenvoorbereiding

Gegarandeerde goede examenvoorbereiding. Om niet al te nerveus het examen in te gaan wordt het examen vaak geoefend. Een uur voor aanvang van je examen wordt je opgehaald om nog een uurtje te lessen en weer te wennen aan de auto. Een goede voorbereiding is erg belangrijk en daarom zal de leerling eerst minimaal een uur voorbereiding krijgen met de rijinstructeur. Hier gaan we alle lastige punten doornemen en kunnen we een mogelijk examenscenario alvast uitstippelen.

Stratenkennis en locaties bijzondere verrichtingen

De rijinstructeur heeft een uitstekende stratenkennis van onder andere Dordrecht. Door deze straten en locatie kennis kan er bij iedere bijzondere verrichting geoefend worden op de beste locatie. De omliggende steden Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht kennen ook geen geheimen bij de instructeur. Hierdoor kun je profiteren van de kennis van de instructeur om zo lastige examenproeven te oefenen en te trotseren.

Opfriscursus voor mensen met rijbewijs

Opfriscursus mogelijk voor mensen die al een rijbewijs hebben behaald. Heb jij recentelijk of wat langer geleden je rijbewijs al gehaald? Maar je bent toch nog wat onzeker om de weg weer op te gaan om wat voor reden dan ook? Dan kan Rijschool Skill een uitkomst bieden. Je zal weer van je angst afkomen met de opfriscursus om zo weer zeker en veilig zelf achter het stuur te kruipen.

Gratis les bij aanmelding nieuwe leerling

Gratis les bij aanmelden nieuwe leerlingen. Ben je begonnen met rijlessen bij Rijschool Skill dan kan het zijn dat je vrienden/kennissen hebt die ook hun rijbewijs willen gaan halen. Dat is leuk voor hen maar dat kan het ook voor jou zijn. Meld jij een nieuwe leerling aan bij ons dan verdien jij een gratis lesuur. Mooi meegenomen toch?
Aanmelden proefles

* De kosten van de proefles bedragen €20,- voor 60 minuten. Wordt je na de proefles leerling bij Rijschool Skill, dan verrekenen we dit bedrag met het lesgeld en is de proefles dus gratis!